Fra den 1. til 20 november blev der afholdt senior EM i Tyrkiet.

Fredag d. 11.11.2022 rejste landsholdstræneren, Thomas Haurum og landsholdet til EM i Tyrkiet, for at deltage til senior EM 2022.

Landsholdstruppen bestod af:
Farhan Nuur (K1)
Mikkel Schlottmann (Light contact)
Katrine Rúd Mannemar Pedersen (Light contact og kick light)
Jesper Ibabao Poulsen måtte desværre udgå, da han havde pådraget sig en skade. I stedet var han med, for at støtte op om de resterende landsholdskæmpere og desuden hjalp han til med pads og sekundering – en stor hjælp for landsholdstræneren.

Dansk Kickboxing Forbunds formand, Søren Koefoed var også tilstedet til EM, da der som en del af EM blev afholdt generalforsamling i WAKO.

Første kampdag
Mandag d. 14.11.2022 var Farhan i ringen. Farhan kæmpe K1 imod en fra Polen. Det blev desværre en kort kamp, fordi han blev ramt af et højre sving og måtte en tur til tælling. Dommeren valgte desværre at stoppe kampen, til trods for at Farhan meldte sig klar ved tælling på 8. Der var desværre intet at gøre ved dommerkendelsen, men Farhan var ved godt mod og brugte resten af turen på at træne og hygge sig med resten af det danske landshold.

Anden kampdag
Tirsdag d. 15.112022 kunne det dansk landshold sende to kæmpere i ringen.
Mikkel Schlottman og Katrine Rúd Mannemar skulle begge kæmpe Light contact.
Mikkel tabte desværre 1-2 til den tyske kæmper, men vendte hjem med en velfortjent bronzemedalje – stort tillykke.
Katrine tabte desværre kampen til modstanderen fra Irland. Landsholdstræneren var dog dybt uenig i dommerens kendelse og aflagde også en protest.

Onsdag d. 16. november, tredje dag af EM
Der var ingen kampe og landsholdet kunne i stedet fokusere på at træne.

Fjerde kampdag, torsdag d. 17. november.
Katrine kæmpede semifinale i KL mod Tyskland. Med en flot præstation, vandt Katrine overlegen mod Tyskland og kunne således gøre sig klar til en finale i kick light.

Fjerde kampdag (18.11.2022) FINALE DAG
Katrine var klar til finalekampen mod Tyrkiet. Hun kæmpede en hård finale, men tabte desværre 2-1. Med en flot præstation kunne Katrine vende hjem med en flot sølvmedalje.

EM RESULTATER
Mikkel Schlottmann vandt en flot bronzemedalje i -94 kg light contact
Katirne Rúd Mannemar vandt en flot sølvmedalje i -70 kg kick light.

Stort tillykke. Vi er stolte af de flotte præstationer.

Landsholdstrænerens tilbage melding er at de alle havde en fantastisk tur og et godt sammenhold – en velfungerende trup.
Landsholdet fejrede turen og medaljerne med god mad og hygge.