Landstræner til tatami og ring sport – vil du være med til at udvikle det danske kickboxing landshold?
Brænder du for kickboxing, har ambitioner om medaljer og vil du være med til at udvikle det danske kickboxing landshold inden for point fighting, letkontakt, fuldkontakt og K-1? Så er du måske en af vores nye landstrænere til tatami eller ring sport.

Dansk Kickboxing Forbund søger to ambitiøs, passioneret og kvalificeret landstrænere, der som en del af landsholdsudvalget, skal stå i spidsen for at udvikle det danske landshold inden for de forskellige kickboxing discipliner.

Du kan læse meget mere om de enkelte discipliner i stillingsopslagende herunder.

Vil du være med til at udvikle landsholdet eller har spørgsmål?
Send din ansøgning og dit CV allerede i dag og senest d. 31. december 2022 på mail til info@kickboxing.dk markeret “Landstræner tatami” eller “Landstræner ring sport”. Der vil løbende blive afholdt samtaler på henholdsvis Sjælland og Jylland. Vi forbeholder os retten til at afslutte processen før tid, hvis vi finder den rette kandidat. Tiltrædelse snarest efter nærmere samtale.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte John Skov, Dansk Kickboxing Forbund på js@kickboxing.dk eller tlf. 31 16 75 28.

Landstræner tatami

Læs stillingsopslaget

Landstræner ring sport

Læs stillingsopslaget