I samarbejde med Topfight Kickboxing og DKTF blev der i weekenden 1. til 3. februar 2008 inviteret til træningslejr i København. En weekend med hård træning og socialt samvær for let -, fuld-, og semi kontakt kickboxing.

Da det ikke var muligt at leje sig ind i en hal i bare nogenlunde nærhed af København, blev træningslejren afholdt i Topfight med inddragelse af Joe’s Gym i samme bygning. Med disse to store træningslokaler lykkes det at få logistikken til at gå op og de ca. 75 tilmeldte kæmpere blev delt op i hhv. let-, fuld- og semi kontakt og træningspas blev fordelt på lørdag og søndag.

Træningslejr i København - Billede 2

Lørdagen startede med morgenmad kl. 7  og allerede kl. 8 var første træningspas igang for semi- og kl. 9 for fuld kontakt. Let kontakt trænede fra 10 til 13. Herefter var der frokost og afslapning nogle timer inden anden omgang træning gik i gang. Endnu en gang var de 3 discipliner opdelt. Herefter var der fælles aftensmad, information fra landsholds chef Bjarne Roursgaard vedr stævneaktiviteter i 2008 og herefter afslapning efter en god dags træning.

Søndag startede kl. 7 med morgen mad og fra kl. 8 trænede let- og fuldkontakt og fra kl. 10 havde semikontakt weekendens sidste træning. Herefter var der frokost og oprydning og så var det tid til at vende snuden hjem ad for de mange deltagere i weekendens træningslejr.

Træningslejr i København - Billede 3

Det har endnu en gang været en rigtig god træningslejr med god træning og socialt samvær på tværs af klubber og niveauer.

Tak til DKTF og Topfight for dette års første træningslejr, som var rigtig godt arrangeret.