Den 27. februar startede Irish Open 2020, der er den største kickboxing World Cup i verden, hvilket også er der for den bliver afviklet over fire dage. Til dette års Irish Open var flere af de danske klubber repræsenteret og det blev da også til medaljer for de flere af de danske udøvere. Du kan læse klubberne beretninger om deres tur herunder.

Jyllinge Kickboxing

Jyllinge Kickboxing havde fem kæmpere afsted og ved dette års World Cup blev det til en 9 plads til Alberte, 5 plads til Michael, 4 plads til Sebastian, 7 plads til Søren og en 9 plads til Frank.

En super dejlig tur med holdet samt med de andre danske klubber. Jyllinge er klar til at tage af sted igen til næste år!

Jyllinge Kickboxing- Irish Open 2020

Kickboxing Academy

Kickboxing Academys tur til Irish Open resulterede I en sølvmedalje til Danny Stuhr, som kæmpede sig forbi to modstandere og mødte en stor tjekke i finalen, der ligger nr. 1 på verdensranglisten for juniorer. Her tabte Danny snævert og måtte nøjes med en sølvmedalje i +94 kg letkontakt.

Nina Hetmar mødte en polak i sin første kamp, i -48 kg fuldkontakt og trods en flot indsats samt effektive frontspark til hovedet tabte Nina desværre en tæt kamp. Polakken vandt senere finalen.

Rolf Josephsen mødte i sin første kamp, i -84 kg en stærk tysker. Trods Rolf kæmpede hårdt endte det desværre med et snævert nederlag til Rolf og hans tyske modstander gik efterfølgende hen og vandt finalen.

Alt i alt var det en god tur for Kickboxing Academy i godt selvskab med de andre danske klubber og en god læring fra mødet med verdenseliten.

Kickboxing Academy - Irish Open 2020

Kolding Kickboxing

Kolding Kickboxings tur til Irish Open blev til hele seks medaljer med hjem fra verdens største kickboxing turnering.

Caroline kæmpede sig frem til en semifinale og tabte knebent til en dygtig modstander fra Irland, men det blev til en flot bronzemedalje med hjem.

Det samme blev det til for Laurentius. Til trods for han havde nogle gode kampe måtte han give sig i semifinalen, hvor han mødte en stærk englænder.

For René endte det også i semifinalen, men selvom han var tæt på at vinde kampen, lavede han en fejl og måtte inkassere en advarsel som betød at kampen vendte til modstanderens fordel.

Jan kæmpede i tre forskellige klasser og for ham blev det til to sølvmedaljer og en bronze.

Udover kæmperne ovenfor, havde Kolding Kickboxing også Christian, Andrea og Anton med til Irish Open. Desværre tabte de alle deres første kampe, så i alt blev det til seks medaljer fordelt på otte kæmpere ved dette års første World Cup.

Kolding Kickboxing - Irish Open 2020

Zen-To

Til dette års Irish Open havde Zen-to tre kæmpere med, hvor de to af dem var debutanter. Desværre tabte Charlotte i -60 kg og Katja i -55 kg deres første kampe, hvilke betød det var slut for dem. Sebastian fik en hård modstander i fuldkontakt, men selvom han var debutant, gjorde han det godt og fik en bronzemedalje med hjem fra Irish Open.

Zen-To - Irish Open 2020