Ved dette års Irish Open 2019 var Jyllinge Kickboxing og Kickboxing Academy fløjet en tur til Irland for at deltage i dette års turnering, hvor der i år var tilmeldt mere end 3.700 kæmpere fra 40 forskellige lande.

I alt var der repræsenteret syv danske kæmpere ved dette års turnering, hvor Kickboxing Academy var repræsenterede med fire kæmpere og Jyllinge Kickboxing med tre.

Irish Open 2019

Tiltrods for de tre kæmpere fra Jyllinge Kickboxing alle kæmpede bragt, blev det desværre ikke til nogle medaljer for kæmperne fra Jylling Kickboxing. Det lykkedes dog for to af kæmperne fra Kickboxing Academy at kæmpe sig til en plads på podiet.

Kickboxing Academys, Danny Stuhr, var tilmeldt i letkontakt +94 kg, hvor han på anden dagen kæmpede mod en stærk og hurtig englænder. Englænderen kom godt fra start, men Danny fik styr på den engelske modstander og styrede resten af kampen, hvilket betød at han dermed sikrede sig en førsteplads ved dette års Irish Open.

Den anden deltager fra Kickboxing Academy, der også kæmpede sig til en plads på podiet, var Recep Ünver som sikrede sig en bronzemedalje  i novice-klassen.