DANMARKS MOTIONSUGE, 10. -16 Oktober 2022, UGE 41

I uge 41 holdes der igen i år ’Danmarks Motionsuge’, som er et folkeligt motionsevent, der giver danskere på tværs af landet chancen for at stifte bekendtskab med nye idrætsaktiviteter.

Det er en oplagt mulighed for kickboxing, at hægte sig på en national aktivitet og derigennem måske nå ud til et nyt publikum.
Jeres klub kan være med på mange forskellige niveauer afhængig af tid og ressourcer.
Nogle vælger måske at indtage byens torv med opvisninger og kampe, hvor forbipasserende har mulighed for at være med, andre holder fast i sædvanlige træninger, men gør dem til åbne arrangementer, som alle kan komme og være med til – Det er helt op til den enkelte klub og forening

What’s in it for you?
Hvis jeres foreninger deltager med et eller flere arrangementer, bliver I en del af et landsdækkende event.

Det betyder bl.a. at:

I kan hægte sig på den generelle opmærksomhed

I kan få hjælp til at få SoMe- og presseomtale af jeres aktiviteter

I kan få værktøjer, der gør det lettere at følge op på de deltagere og interesserede, som dukker op.

Jeres foreninger vil få lokal synlighed gennem danmarkmotionsuge.dk, hvor man så almindelig dansker kan se hvilke arrangementer, der er i lokalområdet – dermed synliggøres jeres aktiviteter.

Hvad kræver det af jer/jeres foreninger?
For at være med i Danmarks Motionsuge skal man i løbet af uge 41 byde ind med et eller flere arrangementer, som er åbne for alle. Ambitionsniveauet styrer man selv – en ’åben hus’-træning, hvor alle kan komme og prøve er lige så fint som et større arrangement. Det skal bare være åbent for, at alle kan deltage uanset om man er nybegynder eller erfaren.

Gå ind på danmarkmotionsuge.dk  –  Planlæg jeres arrangement allerede nu og tilmeld jeres arrangement! 

Om Danmarks Motionsuge

Danmarks Motionsuge er en ny bevægelsesfest i uge 41, hvor klubber, kommuner, organisationer og foreninger og private arrangører på tværs af landet åbner op og inviterer danskerne til at prøve noget nyt – helt gratis. Danmarks Motionsuge var en del af projektet ‘Sammen i Bevægelse’, som DR, Dansk Firmaidræt, Dansk Skoleidræt, DIF og DGI samarbejdede om i 2021. Projektet var en stor succes i 2021, så stor en succes, at partnerskabet bag Danmarks Motionsuge nu fortsætter samarbejdet i de kommende år. Partnerskabets mission er at inspirere danskere til at bevæge sig sammen hver for sig

Læs mere om samarbejdet her

Se også videoen om SAMMEN I BEVÆGELSE 2021 her (nederst på siden)


❤️🧡💛💚💙💜 Overvejer I at have et arrangement d. 16. oktober i forbindelse med Danmarks Motionsuge, så har i også mulighed for at lade jeres aktivitet eller arrangement bidrage til HJERTESTATERDAGEN. ❤️🧡💛💚💙💜

Søndag den 16. oktober er international hjertestarterdag. Det markerer Dansk Råd for Genoplivning og TrygFonden bl.a. ved at deltage i offentlige aktiviteter i hele landet, som fx sportsarrangementer.

Hvad kræver det at være med til Hjertestarterdagen?
I skal blot stille et lille område til rådighed for instruktører til Hjertestarterdagen (Det kunne fx være i en forhal, ved et cafeteria eller på en p-plads). Så sørger Dansk Råd for Genoplivning for, at der kommer nogle frivillige og stiller op med genoplivningsdukker og hjertestartere et par timer i løbet af arrangementet.
Det kræver således ikke andet end et par kvadratmeter, gerne et centralt sted med mange besøgende.

Erfaringen er, at hjertestarterarrangementerne når ud til flest, hvis der er et naturligt flow af mennesker. Derfor vil det være oplagt at instruktørerne deltager i jeres arrangement, hvor børn og voksne så kan lære at træde til ved hjertestop før eller efter selve arrangementet.

Læs mere om hjertestarterdagen her og skriv til info@genoplivning.dk, hvis i har et arrangement d. 16 oktober, som ville passe fint sammen med et hjertestarter event