Opdateret corona-anbefalinger
Punkterne 8, 9 og 11 er ændret siden sidst.
– 8 forsamlingsforbud sat ned til 50
– 9 alle sociale aktiviteter i klubben aflyses
– 11 mundbind i klubhus, hvis det drives som cafe/restaurant.

Anbefalinger for kickboxingtræning:

 1. Hvis man føler den mindste ubehag, så tag ikke til træning
 2. Træningen må gerne foregå indendørs
 3. Det er tilladt at lave sparring til træning, hvis man holder sig til den samme makker i hele træningen og holder afstand til de andre par i rummet. Tiden for sparringen er underordnet. Forsamlingstætheden må dog ikke komme under 4 kvm pr. person
 4. Medbring eget håndklæde/klud til træning så der er mulighed for ofte at tørre sved af kroppen. Covid-19 kan godt smitte igennem sved, hvis det kommer i munden på en anden.
 5. Sørg for så vidt muligt at undgå at spytte på hinanden. Efter sparring så sprit hænder af, hvor der evt. kan være spyt på.
 6. Udstyr er kun til eget brug. Skal det bruges til flere træninger i træt så sprit det af imellem træningerne.
 7. Covid-19 kan ikke smitte igennem hud, så kropskontakt er ok, så længe hænder og udstyr sprittes af og sved tørres væk ofte.
 8. Det gældende forsamlingsforbud skal altid respekteres (50 personer).
 9. Alle sociale aktiviteter i klubben aflyses.
 10. Bade – og omklædningsfaciliteter samt toiletter må være åbne, hvis sundhedsmyndighedernes anvisninger til rengøring kan overholdes, og hvis de kan indrettes således, at kø-dannelse undgås.
 11. Klubhuse mv. kan holdes åbent. I klubhuse, hvor der drives café, restauration mv., skal man overholde de branchespecifikke retningslinjer. Det betyder, at man i klubhusenes cafeer og restauranter skal bære mundbind, når man er ståede, fx står i kø ved kassen eller går på toilettet.
 12. Undgå at samle klubber på tværs af landet