centered image

Der er igen mulighed for at deltage på vores trænerkursus Kickboxing Træner 1! Kurset henvender sig til alle, der ønsker at blive (endnu) dygtigere til at undervise i kickboxing, uanset erfaring eller om du er motions-, børne- eller kamptræner. Denne gang udbydes kurset både i Lyngby og Esbjerg samme weekend, og der er således gode muligheder for at komme på kurset, uanset hvor du befinder dig i landet. Sidste gang var feedbacken fra kursisterne helt i top, hvor vi fik kommentarer som:

  • “Feedbackevnerne og hvordan man præsenterede sine teknikker / lavede sin opvarmning var så gode! Var dejligt at snakke med andre om hvad der fungerede for at erfaringsforveksle”
  • “Tak for nogle fede dage. Super lærerigt og inspirerende!”
  • “Skide godt. Glæder mig til niveau 2”

Praktisk info:
📅 D. 16. + 17. november, kl. 10-17 begge dage
👤 Minimum 16 år
🎒 Medbring træningstøj
💰 900 DKK pr. deltager inkl. frokost
📍 Adresser:
– Lyngby Kickboxing: Geels Plads 40, 2830 Virum
– Kickboxing Team Esbjerg: Sportsvej 21, 6705 Esbjerg

Kursusindhold:
Kurset omfatter i alt 14 timers teoretisk og praktisk arbejde, hvor vi kommer omkring:

👉 Den gode opvarmning
👉 Teknik
👉 Coaching
👉 Træningsmetodikker
👉 Den gode modtagelse af nye
👉 Mentaltræning

Tilmelding:
Tilmelding er kun for medlemsklubber under DKF, og foregår klubvis på mail til info@kickboxing.dk senest den 10. november 2024 kl. 23:59. Angiv navn(e), alder, klub, sted (Esbjerg eller Lyngby), samt hvilken mail vi skal sende fakturaen til.

Kickboxing Træner 1 er en del af strategispor 3, som fokuserer på at fastholde børn og unge gennem uddannelse. Vi glæder os til at se dig på kurset! 🥊