Jan Andersen har været med lige fra starten. Siden 1979, hvor han startede i Zen-To, har han været med til at sætte sit præg på dansk kickboxing. Han har igennem tiden været med til at opbygge klubben Zen-To, som træner, bestyrelsesmedlem og formand.

Derfor er Zen-To på lørdag den. 9 november 2019, vært for fejringen af Jan, som har været 40 år i kickboxing verdenen. Fejringen af Jan finder sted fra 12.00 – 14.00 i Østerbrohuset, hvor der vil blive budt på noget koldt at drikke og lidt at spise.

Jan Andersen - Zen-To

Jan har gennem mange år repræsenteret de danske farver som kampleder og dommer til blandt andet VM, EM, Nordic Open, Scandinavian Open, Danish Open, Irish Open med meget mere og været den danske repræsentant for WAKO. Jan har ydermere været en stor del af drivkraften bag Dansk Kickboxing Forbund og var med til at stifte forbundet i 2001.

Jan er derfor også den første som har modtaget DKF’s guld emblem for hans mange år som frivillig indenfor kickboxing og er i dag æresmedlem af Dansk Kickboxing Forbund.