Guldpuljen er navnet på den million kroner, som Toms deler ud til danske idrætsforeninger landet over. I samarbejde med Danmarks Idrætsforbund bidrager Toms igen i år til at styrke familieidrætten, og det sker på et tidspunkt, hvor der er mere brug for det end nogensinde før. Lokale idrætsforeninger kan søge fra 15. juni.

 

Corona-nedlukningen har de seneste par måneder gjort, at der ikke har været samme mulighed for at dyrke idræt i Danmarks mange idrætsforeninger. Men med udsigt til en snarlig genåbning af hele idrætsdanmark og en gylden håndsrækning fra Toms Guldpulje er der igen mulighed for at styrke samværet mellem børn, forældre og bedsteforældre i Danmarks idrætsforeninger.

 

 

– Mange familier har under Danmarks corona-nedlukning været pressede. At de tilmed har skullet undvære det sammenhold og fællesskab, som mange normalt finder i landets idrætsklubber og foreninger, har været en yderligere udfordring. Jeg glæder mig derfor over, at vi igen i år kan hjælpe idrætsforeninger landet over med at give familierne nogle fælles, sjove oplevelser gennem idræt og hyggeligt samvær, siger Lone Lyng Andersen, Marketing- og Innovationsdirektør hos Toms Gruppen.

 

 

Toms Gruppen A/S har siden 1950’erne været aktiv sponsor af det danske idræts- og foreningsliv, og det er andet år, at Toms Guldpulje uddeles. Alle idrætsforeninger tilknyttet DIF kan søge midler til nye eller eksisterende familieaktiviteter.

 

 

Sådan søger du:
Idrætsklubber og -foreninger over hele landet kan søge Guldpuljen på guldpuljen.dk frem til den 31. august. Man kan maks. ansøge om 20.000 kr. per klub eller forening, og der uddeles en million kroner i alt i følgende fire kategorier inden for familieidrætten:

• Idræt sammen med børnene
• Idræt, som både børn og forældre dyrker (men ikke nødvendigvis sammen)
• Idræt, som forældre dyrker samtidig med, at børnene dyrker en anden aktivitet
• Fælles idræt i foreningerne som fx familiedag

 

Måske Toms Guldpuljen er relevant for din kickboxingklub.
Læs mere her