Der er kun få dage til DM i Kickboxing 2021 og derfor vil vi lige minde alle kæmpere, trænere, dommere og tilskuer om retningslinjerne i forbindelse med DM.

Kæmpere
Skal kunne fremvise en negative PCR- eller kvik-test ved indvejning fredag den 3. december. Hvis man som kæmper, ikke kan fremvise en negative test ved indvejning vil sidste chance være ved ankomst til DM om lørdagen. Kan man ikke vise en af de to typer test kommer man ikke ind til DM.

 

Trænere, dommere og hjælpere
Skal kunne fremvise en negative PCR- eller kvik-test ved ankomst til DM lørdag den 4. december. Kan dette ikke lade sig gøre vil man blive afvist døren og kan dermed ikke deltage ved DM.

 

Tilskuere
Alle tilskuere skal kunne fremvise et coronapas ved ankomst til hallen før de kan få adgang til hallen. Børn og andet godtfolk der ikke er vaccineret, skal kunne fremvise en gyldig PCR- eller kvik-test ved ankomst til DM. Hvis inden af disse retningslinjer er overholdt, vil det ikke være muligt at komme ind til DM.

 

Generelle opfordringer
Vi vil anbefale alle at holde afstand til hinanden og undgå for meget nærkontakt med hinanden. Vi ved godt det er længe siden vi har set hinanden på tværs af klubber, men vi vil nødigt ende med at DM bliver et arrangement, hvor vi smitter hinanden på kryds og tværs af Danmark.