Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Dommerkursus

21 May 2023 - 10:00 - 13:00

Free
Dommerkursus 2023

I samarbejde med Kickboxing Academy afholdes der søndag den 21. maj dommerkursus i Birkerød. Kurset finder sted i Birkerød Idrætscenter, Bistrupvej 1 i Birkerød med start kl. 10:00 og afslutning kl. 13:00.

Kurset henvender sig til dem der har interesse i at blive pointdommer i letkontakt, fuldkontakt og K-1 disciplinerne. Uden dommere er der ingen stævner, så ved at blive pointdommer støtter du forbundet, din klub, og dine klubkammerater.

Under kurset gennemgås kickboxing-reglerne og der laves praktiske øvelser. Det er en fordel, men ikke et krav, at regelsættet er læst igennem inden kurset.
https://kickboxing.dk/udvalg/dommerudvalg/regelsaet

Efter kurset kan du fungere som pointdommer ved DKF-stævner. Når du fungerer som dommer er der en økonomisk skattefri godtgørelse i henhold til gældende regler.

For at deltage på kurset skal du være medlem af en klub under Dansk Kickboxing Forbund.

Underviser på kurset er Claus Falk.

Tilmelding skal ske til info@kickboxing.dk med “Dommerkursus” i emnefeltet. Tilmeldingen skal senest finde sted onsdag den 17. maj og det er gratis at deltage på kurset.

Er der spørgsmål kan man henvende sig til Thomas Westersø Olsen.

Details

Date:
21 May 2023
Time:
10:00 - 13:00
Cost:
Free

Venue

Kickboxing Academy
Bistrupvej 1
Birkerød, 3460 Denmark

Budo Xperten
Budo Xperten
Budo Xperten

Bliv en del af
kickboxing i Danmark

Bliv Sponsor

Om Dansk Kickboxing Forbund
Dansk Kickboxing Forbund er et specialforbund under Danmarks Idrætsforbund (DIF) samt en del af World Association of Kickboxing Organizations (WAKO) og har siden 2001 været officiel repræsentant og formidler af kickboxing og K-1 i Danmark. Vi er organiseret igennem et antal udvalg, der er med til at sikre et højt aktivitetsniveau samt udvikling og vækst indenfor kickboxing og K-1 i Danmark.

Dansk Kickboxing Forbund (DKF)
Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20
DK-2605 Brøndby
Tlf: +45 9243 0149
Email: info@kickboxing.dk
CVR: 2619 7511

Privacy Preference Center