Match Cup hos BKM Arena December 2020

Jule Match Cup | Point Fighting & Letkontakt

Jule Match Cup | Point Fighting & Letkontakt
 
Lørdag den 5 december holder BKM Arena Match Cup i Silkeborg, hvor det er muligt at stille op i Point Fighting og Letkontakt.
 
Sidste chance for tilmelding er onsdag den 25 november 2020 på Fightplan:
 
Om Match Cups:
Primært henvender Match Cups sig til nye kæmpere, men også erfarende kæmpere er velkommen til disse stævner. Match Cups under Dansk Kickboxing Forbund er åbne for alle klubber, både nationalt som internationalt, hvor der undervises i Kickboxing discipliner.
 
Vigtig info:
Der skal gøres opmærksom på at klubber der ikke er medlem af Dansk Kickboxing Forbund eller WAKO pr. 01.02.2019 maksimalt kan deltage i tre match cups. For efterfølgende at kunne deltage skal klubben være medlem af Dansk Kickboxing Forbund eller WAKO.
 
Der skal også gøres opmærksom på, at der er en prisforskel i kæmpergebyret for deltagere og klubber, der ikke er medlem af Dansk Kickboxing Forbund eller WAKO. Ydermere er det vigtigt for tilmelding til Match Cups, at kæmperes erfaring og antal kampe er opdateret under deres profil på fightplan. Bemærk, at ukorrekte oplysninger om en kæmpers erfaring vil få konsekvenser for den enkelte klub og deres fremtidig deltagelse ved Match Cups. Det er klubbens og træneres ansvar, at indhente korrekte oplysninger om deres kæmpere.
 
Program:
Indvejning fra kl. 09:30-10:30
Coachmøde 10:30
Dommermøde 10:45
Kampstart kl. 11:00
 
Kamplængde:
Junior & Senior:
Point Fighting 2×2 min
Letkontakt 2×2 min
 
Minifighters, Yngre Kadetter & Kadetter:
Point Fighting 2×1,5 min
Letkontakt 2×1,5 min
 
Priser:
Medlem af DKF eller WAKO:
25 kr pr. disciplin.
 
Ikke medlem af DKF eller WAKO:
125 kr pr. disciplin.
 
Entre:
Gratis

Dato

dec 05 2020

Tidspunkt

9:30 - 15:00

Budo Xperten
Budo Xperten
Budo Xperten

Bliv en del afkickboxing i Danmark

Bliv Sponsor

Om Dansk Kickboxing Forbund
Dansk Kickboxing Forbund er et special forbund under Danmarks Idrætsforbund (DIF) samt en del af World Association of Kickboxing Organizations (WAKO) og har siden 2001 været officiel repræsentant og formidler af Kickboxing og K-1 i Danmark. Vi er organiseret igennem et antal udvalg, der er med til at sikre et højt aktivitetsniveau samt udvikling og vækst indenfor Kickboxing og K-1 i Danmark.

Dansk Kickboxing Forbund (DKF)
Skaboeshusevej 45
DK-5800 Nyborg
Tlf: +45 9370 0997
Email: info@kickboxing.dk
CVR: 2619 7511

Privacy Preference Center